Welkom!

Standaard

Allereerst wil ik jullie welkom heten op deze site over acné. De site is ontstaan doordat ik aan het googlen was en tot mijn verbazing zag ik geen enkele site die specifiek over acné ging. Natuurlijk zijn er wel sites over, maar die zijn allemaal heel globaal of ze gaan over puistjes (want laten we eerlijk wezen: het verschil tussen puistjes en acné is enorm). Vandaar dat ik besloot deze site op te richten. Hier zul je veel ervaringen, informatie en ander belangrijke dingen te weten komen over de huidziekte die redelijk taboe is onder de mensen die er last van hebben.

Als je zelf een bepaald middeltje hebt gebruikt, ontdekt of waarover je meer wilt vertellen, post een comment en vermeld daarin je emailadres. Ik zal dan contact met je opnemen over verdere informatie die mogelijk later gepubliceerd zal worden op deze site.

2 gedachtes over “Welkom!

  1. hallo,
    k heb geen acne of zo, maar ik heb wel puistjes en elke dag demp ik ze in heet water met verwachtingen van mij dat ze weg gaan of op zn minst echt kleiner worden.Van klasgenoten en op reclame hoor ik alleen ja clearasil is goed enzo maar het lijkt me echt duur en ik wil graag advies van u
    mvg,Naouar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s