Is er nog hoop?

Standaard

Jawel, er is een nieuw product gelanceerd: een lamp tegen acné. In de eerste instantie had ik zelf ook zoiets van, “Alwéér?”. Alsof de mensen van Telsell nog niet genoeg geld hebben verdiend aan die onnozele producten wat zogenaamd de ‘redder in nood’ was voor mensen met acné. Ik heb nooit geloofd in Telsell dus ik heb ook zo mijn twijfels bij dit ‘wonder’.

“Enige jaren geleden werd ontdekt dat fel blauw licht de bacteriën kan doden die verantwoordelijk zijn voor de bekende huidaandoening. De eerste resultaten van een onderzoek zijn volgens Philips ‘zeer bemoedigend’: Enkele tientallen jongeren werden getest en bij 80% werd de acne behoorlijk verminderd. De elektronica-gigant beweert dat de afname groter is dan mogelijk met zalfjes en crèmes.”

Toch vraag ik me af waar deze zet van Philips vandaan komt. Een marketingactie of is dit toch gemeend? Bekommeren ze zich om ons, wij als ‘zielige mensen met acné’? Aangezien de mensen van Tellsel veelal teren op het geld wat binnenkomt na verkoop van de wonderproducten die zij ons aansmeren elke namiddag op tv. Natuurlijk is het prachtig als dit hét product zou zijn (afgezien van de prijs “waarschijnlijk enkele honderden euro’s”). Een resultaat van verbetering van maarliefst 80% van de deelnemers is een waanzinnig hoog aantal. Maar, werkt dit dan écht? Ik vraag het me af. Tegen de tijd dat het wordt verkocht ben ik benieuwd naar de werkelijke resultaten. Als iemand het tegen die tijd heeft gebruikt, ik ben erg benieuwd naar je bevindingen! Ik houd je in ieder geval op de hoogte.

Bron: FOK.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s