Een nieuw merk ontdekt: Decléor

Standaard

Vandaag had ik een afspraak bij de schoonheidsspecialiste voor een acnébehandeling. Het was zeker vier jaar geleden dat ik mijn laatste afspraak had. Dit keer ging ik voor een behandeling van een uur, wat inhoudt dat je huid intensief gereinigd wordt (reiniging, peeling), puistjes worden behandeld (uitgeknepen, heel voorzichtig met een naald) en je krijgt een masker. Fijn voor mijn acnéhuidje dat snakte naar echt intensieve reiniging. De peeling loog er niet om… maar: mijn huid is erg glad nu! De rode plekjes (puistjes) moeten nog wegtrekken, maar dat dat eenmaal gebeurd is…..

De schoonheidsspecialiste vertelde me over een merk genaamd Decléor. Ik ken het niet, maar het blijkt erg fijn te zijn. Zo gebruikte ze de Decléor aroma night purifying ylang ylang balm. Dit is een balsem die je ’s avonds aanbrengt op de gereinigde huid. Het reinigt en zuivert je huid en verzacht ontstekingen. Ook reduceert het oneffenheden. Niet onbelangrijk: het is 100 procent natuurlijk. Als je wakker wordt is je huid schoner en oogt het gezonder, het glanst.
Althans, dat is wat wordt beloofd natuurlijk.

Ook kwam ik in aanraking met Decléor aromessence ylang ylang, een serum die je ’s ochtends onder je dagcrème aanbrengt. De olie-achtige structuur voelt niet vet aan gelukkig. Het zorgt ervoor dat de conditie van de huid verbetert. Het serum brengt evenwicht in de talgproductie, geef je huid zuurstof en zuivert je huid.
Klinkt heel goed! Ik ga het zeker gebruiken. Beter nog: de balsem zit al op mijn gezicht. Ik ben heel benieuwd hoe dit voor mij gaat werken. De schoonheidsspecialiste zei me dat mijn huid duidelijk aan het veranderen is. Van actieve acné is gelukkig geen sprake meer, behalve als ik ongesteld ben. Deze producten zouden mijn huid helpen in balans te komen.

De komende weken houd ik jullie op de hoogte van deze producten!

De prijs van de serum ligt rond de 50 euro voor 15 ml en de balsem kost 38 euro voor 15 ml. Maar, als je de producten via eBay bestelt, bespaar je een hoop geld! Dat is zeker het zoeken waard.

Een gedachte over “Een nieuw merk ontdekt: Decléor

  1. Pingback: 1,5 week later… Decléor | Over acne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s