Camoufleer je acne met Magic Minerals

Standaard

Magic Minerals by Jerome Alexander is een heel fijne, goed dekkende concealer, corrector en foundation in één. Ik was erg argwanend aangezien de minerale poeder ook bij Tellsel te zien is, maar nu kan ik uit eigen ervaring spreken en zeggen dat het voor mij heel goed werkt. De poeder dekt heel goed en mijn acne wordt veel beter gecamoufleerd. Het is niet dat ik heel veel hardnekkige acne heb zoals ik een paar jaar terug had, maar de rode vlekken, pukkeltjes en puisten worden heel goed gecamoufleerd. Het verstopt je huid niet, omdat de poeder mineraal is. Absoluut een aanrader voor mensen met acné, rode vlekken of littekens.


Magic Minerals is mineraal en vrij van parfum en talk. De poeder bevat kleine stippen in de kleur roze (geeft je een gezonde uitstraling), mintgroen (ter camouflage van een rossige huid), geel (camoufleert donkere kringen) en lavendel (transformeert een gelige gelaatskleur).

Magic Minerals by Jerome Alexander is te koop bij o.a. de Blokker, Marskramer en Kijkshop voor 19,99 euro. Dan krijg je de poeder, een kwast, een sponsje en een heel fijne mascara die niet klontert en je wimpers mooi verlengt.

Heeft iemand ervaring met deze poeder? Laat het me weten!

8 gedachtes over “Camoufleer je acne met Magic Minerals

  1. Pingback: Dagelijkse routine | Over acne

  2. Ik gebruik het al een tijd en ben zeer tevreden, ben op deze site gekomen omdat ik op zoek was waar het produkt te koop is, mijn doosje is bijna leeg, en ik wil zeker weer een nieuwe….deze heb ik gekocht bij Marskramer, maar dan is dat zo,n aanbiedingsprodukt…hebben ze dus niet altijd in hun assortiment…EN IK WIL EEN NIEUWE!!!!!

    • Ook ik ben door mijn voorraad heen en ik ben ook op zoek naar een nieuwe foundation. Ook de Kijkshop in Tilburg had dit product van Jerome Alexander in het assortiment (maar mogelijk ook tijdelijk……….Weet iemand hier meer van? groet. Ingrid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s