Littekenbehandelingen tegen acnelittekens

Standaard

Als je huid eindelijk wat rustiger is, kun je starten met littekenbehandelingen om rode vlekken en andere acnelittekens tegen te gaan. Ik ben een maand terug gestart met glycolzuurbehandelingen zoals je al kon lezen op mijn blog.

Wie heeft er ervaring met andere littekenbehandelingen? Waar willen jullie meer over weten?

5 gedachtes over “Littekenbehandelingen tegen acnelittekens

  • Leuk! Spannend. Heb net mijn 2e glycolzuurbehandeling gehad, mijn huid is vuurrood en laat straks los wat ik begreep van m’n huidtherapeut. Maar dat is positief! Maak vandaag of morgen een blog met foto’s.

 1. Nou ik heb een week geleden mijn intakegesprek gehad. En ik kan je vertellen dat mijn huidtherapeut avontuur van korte duur was. Ik was samen met mijn moeder gegaan. De huidtherapeut zei dat ze er eigenlijk weinig aan kon doen. Ze vertelde dat ze wel behandelingen kon doen zoals glycolpeeling of microdermabrasie, maar dat er maar een kleine kans was dat je resultaat zag. Ze zei dat dit komt omdat mijn littekens voor oppervlakkig zijn (weet niet zeker of dit nou was wat ze zei). Wel fijn dat ze het vertelde, want veel geld betalen aan iets wat nauwelijks werkt is ook niet fijn. Mijn moeder en de huidtherapeut zaten te vertellen dat zij vonden dat het wel mee viel met mijn gezicht. Ik kreeg uiteindelijk nog wat monstertjes van Louis Widmer. Zelf heb ik hier slechte ervaringen mee, dus ik heb eigenlijk niks met de monstertjes gedaan. Dus ja dit was mijn verhaal weer :P

  • Hoi Joost,
   Wat jammer dat het van korte duur was! Zijn je littekens oppervlakkig omdat ze er al lang zitten? Snap niet zo goed dat je huidtherapeut je dan direct geen kans geeft..

   Louis Widmer ken ik van mijn vorige huidtherapeut in Utrecht, opzich prima product maar niet noemenswaardig.
   Ik heb vanavond mijn derde behandeling!

   Gr Sanne

   • He Sanne,

    Volgens mij zei ze dat ja dat mijn littekens te oud zijn. Dus nu moet ik het eigenlijk accepteren dat dit nou eenmaal mijn gezicht is.

    Ik zie dat het goed gaat met jouw behandelingen. Dat is fijn om te horen.

    groetjes Joost

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s